top of page

Mijn aanpak

Kinderen opvoeden is een mooie, intense zoektocht waar vele ouders vol enthousiasme aan beginnen. De meeste ouders komen in de loop van de jaren momenten tegen waarbij ze zich wel eens onzeker voelen over hun opvoedingsaanpak. 
Mag ik nog grenzen stellen? Hoe stel ik grenzen zonder de band met mijn kind te verliezen? Wat als er keer op keer ruzie komt? Wat als ik geen contact meer krijg met mijn kind?  Opvoedingsvragen boeien me zo, dat ik  aan de VUB een permanente vorming volgde rond nieuwe autoriteit, de opvoedingsvisie van Haim Omer. Deze visie sluit zo erg aan bij wie ik ben, dat ik niet anders kan dan deze visie verder te verspreiden. 
Mijn missie is, om ouders bij te staan en te steunen op de momenten waarop ze het geloof in hun eigen opvoedingscapaciteiten even kwijt zijn. 
Samen met jou als ouder,  wil ik er voor zorgen dat je je opnieuw sterker voelt staan, zodat je weer rustig, krachtig en met plezier verder kan.

Ouders kunnen bij mij terecht voor opvoedingsvragen van hun kinderen vanaf 6 jaar. Mijn aanpak vertrekt steeds vanuit de basishouding van nieuwe autoriteit. Interesse in deze visie? Luister alvast eens naar de Podcast waar ik aan meewerk:  Therapeutische cadeautjes: warme ouders, sterke schouders.

Ik ben afgestudeerd in 2005 als licentiaat psychologie aan de KULeuven
 

Sinds 2005 ben ik aan het werk in de CLB-sector als psychopedagogisch consulent
 

Binnen het CLB volgde ik meerjarige opleidingen in leertheorie en oplossingsgericht werken en in het schooljaar 2019-2020 volgde ik de permanente vorming nieuwe autoriteit en geweldloos verzet aan de VUB.
 

Visum klinisch psycholoog: 342652
 

Me.jpg

Wie ben ik ?

bottom of page